Търговия на едро Купидон таблетки дистрибуция

Производство на ишлеме на хранителни добавки

Анален лубрикант Cupid Glide Anal Bio Vegan 200 ml

Цена на едро: [Влезте в профила си, за да видите цените на едро]
CupGlide200
В наличност
Влезте за да пазарувате

Този продукт не може да се добави количка, защото не сте влезли в системата.

Ако търсите начин да усъвършенствате своя сексуален живот и да се насладите на по-дълги и по-удовлетворителни сексуални контакти, тогава Анален лубрикант Cupid Glide Bio Anal е перфектният продукт за Вас! Този иновативен лубрикант е напълно съобразен с нуждите на всеки, който иска да подобри качеството на аналния секс.

Създаден от 100% натурални съставки, лубрикантът Cupid Glide Bio Anal е клинично тестван и гарантира безопасността при употреба. Той овлажнява ануса и го прави по-гладък и по-лесен за проникване, което улеснява проникването и засилва удоволствието от аналния секс. Лубрикантът има хидратиращо действие, което гарантира дълготрайно овлажняване и по-дълъг сексуален контакт.

Cupid Glide Bio Anal е съвместим с презервативи и анални секс играчки, което го прави перфектен за употреба както при самостоятелен секс, така и с партньор. Изключително лесен за отмиване, той се изплаква лесно само с вода. Освен това, лубрикантът е хипоалергенен и има неутрално PH, което го прави подходящ за всички възрасти и кожни типове.

Ако желаете да постигнете по-дълги и по-удовлетворителни сексуални контакти, тогава не се колебайте да закупите Анален лубрикант Cupid Glide Bio Anal 200ml. Той ще Ви помогне да се насладите на аналния секс без дискомфорт и болка, а самите сексуални контакти ще бъдат по-дълги и по-приятни. Поръчайте го сега и се наслаждавайте на невероятни сексуални преживявания!

Cupid Glide Bio Anal е иновативен лубрикант, който е създаден специално за аналния секс и е напълно съобразен с нуждите на всеки, който иска да подобри и усъвършенства своя сексуален живот. Той е създаден от 100% натурални съставки и е клинично тестван, което гарантира безопасността му при употреба.

Използването на лубрикант Cupid Glide Bio Anal е задължително при аналния секс, тъй като анусът не се самоовлажнява и липсата на достатъчно овлажнение може да доведе до дразнене, болка и нежелани наранявания. Лубрикантът овлажнява ануса и го прави по-гладък и по-лесен за проникване. Това не само улеснява проникването, но и засилва удоволствието от аналния секс.

Cupid Glide Bio Anal има хидратиращо действие, което гарантира дълготрайно овлажняване и по-дълъг сексуален контакт. Той е съвместим с презервативи и анални секс играчки, което го прави перфектен за употреба както при самостоятелен секс, така и с партньор.

Лубрикантът е изключително лесен за отмиване, тъй като се изплаква лесно само с вода. Освен това, той е хипоалергенен и има неутрално PH, което го прави подходящ за всички възрасти и кожни типове.

Ако искате да подобрите и усъвършенствате своя сексуален живот, лубрикантът на водна основа Cupid Glide Bio Anal е най-бързият и ефективен начин да се справите със сухотата и с болезненото триене по време на анален секс. Той ще увеличи удоволствието от аналния секс.