Търговия на едро Купидон таблетки дистрибуция

Производство на ишлеме на хранителни добавки

Гел за уголемяване на пениса Collosel XL - 60ml

Цена на едро: [Влезте в профила си, за да видите цените на едро]
Collosel XL
В наличност
Влезте за да пазарувате

Този продукт не може да се добави количка, защото не сте влезли в системата.

Collosel Gel е специално формулиран гел, създаден да помогне за уголемяване на мъжкия полов орган. Той е създаден от 100% натурални съставки, които са доказали своята ефективност в увеличаване на дължината и обиколката на пениса.

Collosel Gel съдържа билки и растителни екстракти, които се използват от стотици години за усилване на сексуалната функция и повишаване на либидото. Този гел има способността да подобри кръвообращението и да увеличи напрежението на пениса, което допринася за по-дълготрайни и по-твърди ерекции.

Collosel Gel се нанася лесно и бързо, като въздействието му е много бързо. Гелът има дълбоко проникващ ефект, който позволява на активните му съставки да се абсорбират бързо в тъканите на пениса, за да осигурят максимален ефект.

Този продукт е подходящ за мъже от всички възрасти, които желаят да уголемят размера на своя пенис или да подобрят сексуалната си функция. Collosel Gel е напълно безопасен за употреба и не предизвиква никакви странични ефекти. Препоръчва се да се използва ежедневно за по-добри резултати.

Collosel Gel е достъпен и лесен за употреба продукт, който може да помогне за подобряване на качеството на сексуалния живот и повишаване на самочувствието на мъжа.