Търговия на едро Купидон таблетки дистрибуция

Производство на ишлеме на хранителни добавки

Капсули за по-силна ерекция Eretron Max - 30 капсули

Цена на едро: [Влезте в профила си, за да видите цените на едро]
Eretron
В наличност
Влезте за да пазарувате

Този продукт не може да се добави количка, защото не сте влезли в системата.

Eretron Max е хранителна добавка, която е специално проектирана да подобри сексуалната функция на мъжете. Eretron Max е изработен от натурални съставки, които се използват от дълго време за подобряване на мъжката потентност. Това е хранителна добавка, която е създадена, за да помогне на мъжете да постигнат по-добра ерекция, увеличат либидото и да усъвършенстват сексуалния си живот.

Сред най-важните съставки в Eretron Max са Maca, Guarana, L-Аргинин, Перуански копър, трибулус терестрис и др. Тези съставки имат положителен ефект върху потентността и сексуалното желание, като стимулират производството на тестостерон в организма и подобряват кръвообращението.

Eretron Max също така е предназначен да помогне за подобряване на качеството на ерекцията и да удължи издръжливостта на мъжете. Добавката може да помогне за забавяне на еякулацията и да увеличи удовлетворението от сексуалния акт.

За оптимални резултати, се препоръчва да се приемат 2 капсули на ден, една преди закуска и една преди вечерята. Eretron Max е подходящ за мъже над 18 години и не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза.

Важно е да се отбележи, че Eretron Max не е лекарство и не трябва да замества консултацията с лекар, ако проблемът продължава или се влошава. Eretron Max също не е контрацептив и не предпазва от полово предавани заболявания.