Търговия на едро Купидон таблетки дистрибуция

Производство на ишлеме на хранителни добавки

MEGA PENIS PLUS PILLS Капсули за уголемяване на пениса 60бр

Цена на едро: [Влезте в профила си, за да видите цените на едро]
MPP90
В наличност
Влезте за да пазарувате

Този продукт не може да се добави количка, защото не сте влезли в системата.

Какво представляват капсули за уголемяване размера на пениса Mega Penis Plus?

Mega Penis Plus са капсули за трайно увеличаване на пениса, създадени по специална технология, 100% натурален и клинично тестван продукт. В състава им са включени съставки, които са плод на дълги и задълбочени проучвания, изследвания и наблюдения върху способността на мъжкия полов член да увеличава значително и трайно своя размер, като същевременно с това нараства половата мощ и сексуалното желание. Повечето мъже споделят, че биха искали да увеличат размера на пениса си, че това би повишило самочувствието им и че благодарение на това тяхната партньорка ще е по-задоволена и удовлетворена от половия акт. Сега това вече е възможно и то без абсолютно никаква хирургична намеса, без вредни медикаменти и без различни приспособления. Единствено и само с приемът на таблетки Mega Penis Plus, Вие ще можете да постигнете видими и трайни резултати.

Как действат капсулите за уголемяване размера на пениса Mega Penis Plus?

Активните съставки на капсулите за уголемяване на пениса започват да се абсорбират много бързо от организма, още след първите приеми на хранителната добавка. Те действат директно на клетките на мъжкия полов член, притокът на кръв към него значително се увеличава, вследствие на което и размерът на пениса видимо започва да нараства. Клиничните резултати, проведени при над 80% от нашите клиенти, приемали в рамките на 3 месеца капсулите Mega Penis, показват:

- видимо и трайно увеличаване на пениса - повишаване на количеството семенна течност - повишаване на желанието за секс - повишаване на възможността за задържане на ерекцията по-дълго - повишаване на качеството на оргазма - повишаване на общото либидо

Възползвайте се от днешната промоция 2 опаковки Мега пенис плюс подарък гел за уголемяване

Какво съдържат капсули за уголемяване размера на пениса Mega Penis Plus?

  • Трибулус

Трибулус терестрис е едногодишно растение, което е известно в традиционната българска медицина с името „Бабини зъби“. Екстрактът от бабини зъби увеличава значително мъжката потентност, либидото, силата и продължителността на ерекцията.

  • Дамяна

При мъжете Дамяната увеличава производството на сперматозоиди, премахвайки симптомите на ДХП (доброкачествена простатна хиперплазия).

  • Епимедиум

Билката Епимедиум, не случайно, предците са нарекли златото на Китай и Япония. Най-важната част на това растение са неговите листа, в които се съдържа икариин, което по свойства наподобява виагра, а по-безопасност далеч я надминава. За въздействието й върху сексуалния нагон пък съществува легенда. Тя разказва за китайски пастир, чието стадо пасяло от билката Разгонен козел и давало признаци на повишена сексуална активност.

  • Страстно цвете

Страстното цвете е известно със свойството си да действа като афродизиак.

  • Катуаба екстракт

Индианците Тупи, местно племе в Бразилия, са били сред първите, които забелязват невероятните свойства на естествения афродизиак получен от кората на КАТУАБА. Първоначално те използвали свойствата на билката за повишаване на либидото, а след това забелязали многобройните ползи от нея и започнали да я приемат за подхранване репродуктивната система при мъжете и подпомагане ефективната работа на гениталиите. Като афродизиак извлека от КАТУАБА е полезен за мъжете и жените, но повече "работи в полза на мъжката потентност” - резултатите са по-ефективни.

  • Корен от коприва

Копривата се смята за традиционно средство помагащо при справянето с мъжки проблеми. Това е свързано с факта, че в нея се съдържа вещество, което не позволява на мъжкия хормон тестостерон, който отговаря за нормалната работа на простатата, да се разпадне.

За какво се използват капсули Mega Penis Plus?

  • За увеличаване размера на пениса
  • За повече самочувствие по време на полов акт
  • За повишаване количеството семенна течност
  • За повишаване на либидото

Как са приемате капсулите Mega Penis Plus?

От 2 капсули дневно. Препоръчителната употреба е в рамките на 3 месеца, като след този прием почивате 2 седмици и повтаряте курса за да има по-добър ефект.

Опаковка: 60 капсули

Производител:

Cupid Labs