Търговия на едро Купидон таблетки дистрибуция

Производство на ишлеме на хранителни добавки

Задържащи капсули за мъже Delay Caps - 60 капсули

Цена на едро: [Влезте в профила си, за да видите цените на едро]
​Delay Caps
В наличност
Влезте за да пазарувате

Този продукт не може да се добави количка, защото не сте влезли в системата.

Delay Caps са билкови капсули, които се предлагат като хранителна добавка за мъже, които имат проблем с преждевременна еякулация. Капсулите съдържат натурални съставки, семена от тиква и други билки, които се знае, че имат положителен ефект върху сексуалната функция на мъжете.

Delay Caps са проектирани да помогнат на мъжете да увеличат издръжливостта си по време на сексуален акт, като забавят еякулацията и ги правят по-дълга. Капсулите могат също да помогнат за подобряване на еректилната функция, повишаване на либидото и усъвършенстване на сексуалното удовлетворение.

За оптимални резултати, се препоръчва да се приемат две капсули на ден, една преди закуска и една преди вечерята. Капсулите са подходящи за възрастни мъже над 18 години и не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза. Преди употреба е важно да се прочете етикета на продукта и да се консултира с лекар при наличие на някакви здравословни проблеми.

Важно е да се отбележи, че Delay Caps не са лекарство и не могат да заменят консултацията с лекар, ако проблемът продължава или се влошава. Капсулите също не представляват контрацепция и не защитават от полово предавани заболявания.