Търговия на едро Купидон таблетки дистрибуция

Производство на ишлеме на хранителни добавки

Хапчета за уголемяване на пениса AndroMaxman

Цена на едро: [Влезте в профила си, за да видите цените на едро]
Andromax
В наличност
Влезте за да пазарувате

Този продукт не може да се добави количка, защото не сте влезли в системата.

Какво представляват таблетки AndroMaxman?

Добрият секс – за Вас и Вашата партньорка – зависи от размера на пениса и от твърдостта и продължителността на ерекциите. Ето защо, кръвообръщението в областта на пениса е от изключително значение за доброто представяне в леглото. AndroMaxman съдържа мощна комбинация от изцяло натурални съставки, които помагат за повишаването на размера и твърдостта на пениса.По време на ерекция тъканите в пениса се изпълват с кръв. Колкото повече кръв задържат тези тъкани, толкова по голям става пенисът и толкова по-твърди са ерекциите. AndroMaxman стимулира значително кръвообръщението в пениса, именно на което се дължи невероятният му ефект. Капсулите гарантирано водят до увеличаване на размерите на пениса, като освен това, осигуряват по-твърди и по-продължителни ерекции, за да можете да се насладите на интензивни оргазми.

Как действат AndroMaxman?

Активните съставки на таблетките AndroMaxman проникват дълбоко в тъканите на пениса, увеличават кръвообръщението, вследствие на което Вашият пенис започва да расте, а ерекциите Ви значително се увеличават. Подобреното кръвообръщение води до бързото усвояване на кислород и хранителни вещества от клетките, благодарение на което издържливостта Ви по време на полов акт значително се увеличава. Така освен видимо нарастване на Вашия пенис, продължителността на половия акт също значително се удължава. Оргазмите Ви ще станат много по-интензивни, ще се повиши либидото Ви, а самочувствието Ви в леглото ще нарасне неимоверно много. Кой не си е мечтал за достатъчно голям мъжки полов член, с който да задоволи качествено своята половинка. Сега е възможно да постигнете бързо и за постоянно този ефект, и то по абсолютно безвреден начин!

Кои са активните съставки на AndroMaxman?

AndroMaxman съдържа билкови екстракти, които допринасят за бързото и трайно уголемяване на пениса. Благодарение на редица проучвания са комбинирани най-добрите и ефикасни природни продукти, които ефикасно и без абсолютно никаки странични ефекти водят до нарастване размера на мъжкия полов член.

  • L-arginin
Принципно организмът на човека може да синтезира и сам достатъчно аргинин, за да задоволи собствените си нужди. Има обаче и няколко случая, при които това не е така. Аргининът е есенциална аминокиселина, която се проявява в стресови за организма състояния. С напредването на възрастта е добре да започне да се приема чрез храна или суплементи. Тя подпомага работата на половите хормони и тестостерона.
  • Ниацин
Ниацинът, т.н. никотинова киселина, е витамин от B-групата (B3). В естествената си форма се среща в много различни растителни и животински видове, като също така се прибавя към много различни храни като витаминна добавка. Присъства и в състава на много други витамини и хранителни добавки. Ниацинът се използва също за лечение и предотвратяване на липсата на естествената му форма в организма, както и за понижаване на холестерола и триглицеридите в кръвта. Използва се и с цел да се рязко намали риска от сърдечен удар, и да повиши либидото и гениталните функции. Понякога се приема и за лечение на заболяването на коронарната артерия, или като спомагателно средство за мъжките полови жлези уголемяващо размера им.
  • Нар (40% Елагинова киселина)

Елагиновата киселина се съдържа в много и различни червени плодове – ягоди, малини, къпини дори и нар, боровинки и разбира се някои ядки, включително орехи. Хранителната добавка Penis XXL съдържаща Елагинова киселина е добита от нар, като 1000mg екстракт осигуряват 400mg елагинова киселина. Тя инхибира действието на химикалите, предизвикващи лошоте мутации в бактериите. Дава сила и енергия за повишено либидо при мъжа и жената.

  • Л-Метионин

Метионин е алфа-аминокиселина с химическа формула HO2CCH(NH2)-CH2CH2SCH3. Tя се класифицира като напълно неполярна незаменима аминокиселина. Кодира се от известният кодон AUG, още познат като старт кодон, тъй като показва от къде започва транслирането на протеина от иРНК. Изпълнява ужасно главна роля в процесите на репродукция, в клетъчното оцеляване, в метилирането на протеините и на ДНК. Метионинът заедно с цистеина са напълно единствените две аминокиселини съдържащи серен атом. Метионинът има значение за биосинтеза на протеините в клетките, защото почти всички полипептидни вериги започват своето изграждане с включване на метионин в N-края си. От такива клетки са например изградени мъжките полови органи и допълнителното количество метионин в тялото е доказан способ за уголемяването на пениса.

  • MSM - Метилсулфонилметан

Метилсулфонилметан е напълно органично сярно съединение, което по-често се разпространява с абривиатурата МSM или под името пълно-органична сяра. Често се използва като мъжки суплемент при фитнес или при задълбочена сексуална тренировка, при което дава енергия на клетките на тялото, спомагащи за по-дълги сексуални изживявания. Иначе МСМ е прахообразно кристаловидно вещество, което няма никакъв цвят и мирис. Типично за него е, че е доста стабилно вещество, което устоява на термична обработка и затова пък се използва често като разтворител на органични или неорганични вещества.

Кога се приемат AnroMaxman?

  • за увеличаване размера на пениса
  • за задържане и удължаване на ерекцията
  • за по-мощни оргазми
  • за повишаване на либидото, желанието за полов акт
  • за подобряване на половата мощ

Как се приемат AndroMaxman?

Таблетките AndroMaxman се приемат веднъж дневено по две таблетки. Препоръчтителен прием от 2-3 месеца.

Опаковка: 60 таблетки в опаковка