Търговия на едро Купидон таблетки дистрибуция

Производство на ишлеме на хранителни добавки

Хапчета за уголемяване на пениса Penis XXL Max

Цена на едро: [Влезте в профила си, за да видите цените на едро]
penis XXL
В наличност
Влезте за да пазарувате

Този продукт не може да се добави количка, защото не сте влезли в системата.

Какво представляват таблетки Penis XXL Max?

Penis XXL MAX са таблетки за уголемяване на пениса, които са в състояние значително да увеличат размера на Вашия пенис. Тяхната формула е така разработена, че мощната комбинация от изцяло натурални съставки ще направи Вашият полов член по-голям, както и ще се отрази благоприятно на твърдостта му по време на ерекция. Размерът на мъжкото достойнство притеснява много голяма част от мъжете. Има много начини, с които можете да преборите този проблем, някои от които са доста инвазивни. Сега вече няма нуджа да се подлагате на каквито и да е тежки процедури – достатъчно е просто да приемате таблетки Penis XXL Max, за да получите трайно и безвредно увеличаване размера на пениса.

Как действат Penis XXL Max?

Активните съставки на таблетките Penis XXL Max проникват дълбоко в тъканите на пениса, увеличават кръвообръщението, вследствие на което Вашият пенис започва да расте, а ерекциите Ви значително се увеличават. Подобреното кръвообръщение води до бързото усвояване на кислород и хранителни вещества от клетките, благодарение на което издържливостта Ви по време на полов акт значително се увеличава. Така освен видимо нарастване на Вашия пенис, продължителността на половия акт също значително се удължава. Оргазмите Ви ще станат много по-интензивни, ще се повиши либидото Ви, а самочувствието Ви в леглото ще нарасне неимоверно много. Кой не си е мечтал за достатъчно голям мъжки полов член, с който да задоволи качествено своята половинка. Сега е възможно да постогнете бързо и за постоянно този ефект, и то по абсолютно безвреден начин!

Кои са активните съставки на Penis XXL Max?

Penis XXL Max съдържа билкови екстракти, които допринасят за бързото и трайно уголемяване на пениса. Благодарение на редица проучвания са комбинирани най-добрите и ефикасни природни продукти, които ефикасно и без абсолютно никаки странични ефекти водят до нарастване размера на мъжкия полов член.

  • L-arginin

Принципно организмът на човека може да синтезира и сам достатъчно аргинин, за да задоволи собствените си нужди. Има обаче и няколко случая, при които това не е така. Аргининът е есенциална аминокиселина, която се проявява в стресови за организма състояния. С напредването на възрастта е добре да започне да се приема чрез храна или суплементи. Тя подпомага работата на половите хормони и тестостерона

  • Ниацин

Ниацинът, т.н. никотинова киселина, е витамин от B-групата (B3). В естествената си форма се среща в много различни растителни и животински видове, като също така се прибавя към много различни храни като витаминна добавка. Присъства и в състава на много други витамини и хранителни добавки. Ниацинът се използва също за лечение и предотвратяване на липсата на естествената му форма в организма, както и за понижаване на холестерола и триглицеридите в кръвта. Използва се и с цел да се рязко намали риска от сърдечен удар, и да повиши либидото и гениталните функции. Понякога се приема и за лечение на заболяването на коронарната артерия, или като спомагателно средство за мъжките полови жлези уголемяващо размера им.

  • Нар (40% Елагинова киселина)

Елагиновата киселина се съдържа в много и различни червени плодове – ягоди, малини, къпини дори и нар, боровинки и разбира се някои ядки, включително орехи. Хранителната добавка Penis XXL съдържаща Елагинова киселина е добита от нар, като 1000mg екстракт осигуряват 400mg елагинова киселина. Тя инхибира действието на химикалите, предизвикващи лошоте мутации в бактериите. Дава сила и енергия за повишено либидо при мъжа и жената.

  • Цинк

Цинкът е третият най-често срещан микроелемент в човешкото тяло и е необходим за повече от 250 ензимни системи в клетките на тялото, и за множество биохимични процеси. Той се среща главно в косата, мускулите, костите, тестисите и яйчниците. Повишена нужда се наблюдава например при пушачи, вегетарианци и такива хора, изложени на сериозно замърсяване. Обвързан с лимонена киселина, цитрата се абсорбира добре и може да допринесе като добър допълнителен компонент на една балансираща диета за стабилни доставки на микроелементи. Оказва благоприятно влияние като строителен елемент при изграждането на клетки във високочувствителните области на тялото, като гениталии и други.

Кога се приемат Penis XXL Max?

  • за увеличаване размера на пениса
  • за задържане и удължаване на ерекцията
  • за по-мощни оргазми
  • за повишаване на либидото, желанието за полов акт
  • за подобряване на половата мощ

Как се приемат Penis XXL Max?

Таблетките Penis XXL Max се приемат веднъж дневено по две таблетки. Препоръчтителен прием от 2-3 месеца.